Het Team - Oregional Streekproducten Het team van Oregional zorgt er dagelijks voor dat u kunt genieten van de heerlijkste producten uit de streek. 


Paul Roelofsen / In -en verkoop
Paul is geboren en getogen op een veehouderijbedrijf. Hij is gepassioneerd voor verse producten en zet die graag ook af in de regio. Paul wil zich inzetten voor korte lijnen in de voedselketen. Het motto van Paul is: van land tot klant, dat proef je! Oregional sluit naadloos aan op zijn passies. Paul managet het team en is tevens verantwoordelijk voor de in-en verkoop. Naast zijn werkzaamheden voor Oregional is Paul ook actief als Betuwse kersenteler. 

Ook interesse in streekproducten?
Bel Paul: 0481 -46 13 29

Petra Thijssen / Administratie / personeelszaken
Petra is sinds april 2015 werkzaam bij Oregional streekproducten. Geboren en getogen in het werkgebied voelt ze zich aangetrokken tot de visie van Oregional. Binnen Oregional verzorgt Petra de financiële administratie. Het is Petra een waar genoegen om te werk in zo’n leuk team en in zo’n prachtige omgeving.

Vragen op het gebied van de financiële administratie? Petra is te bereiken op: 0481 - 461329

Peter Maassen / Logistiek en voorraadbeheer

Kasper Giesbers / Logistiek en voorraadbeheer

Freek van Dijk / Logistiek en voorraadbeheer
Freek is sinds januari 2017 werkzaam bij Oregional als chauffeur. Het werk bevalt hem erg goed, vooral vanwege het hechte team en het leuke contact met leveranciers en klanten. Duurzaamheid, eerlijke handel en streekgebondenheid vindt hij erg belangrijk, en dat is goed te merken bij Oregional.
Frans Kunst / Logistiek en voorraadbeheer
Ik ben Frans Kunst, bezorger voor Oregional. Ik vind het mooi om dagelijks de producten rond te brengen zodat daar lekkere maaltijden mee kunnen worden klaargemaakt. Echt en eerlijk eten! Het fijne is ook het directe contact dat wij hebben met de klanten.