De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Betuwe Brassica Betuwe Brassica Twan Houterman heeft een akkerbouw/vollegrondsgroentebedrijf in Bemmel. Zijn vader en oom hadden op deze locatie een gemengd bedrijf met vee, fruit en akkerbouw, typisch voor de Betuwe in die tijd. In 2001 begon Houterman hier met het telen van akkerbouwgewassen.
Boer Spierings Boer Spierings Kenmerkend voor Boer Spierings kaas is de geur en smaak. Het is alles behalve een gestandaardiseerd eenheidsproduct. De unieke, volle smaak is te danken aan het voer, de melk, de grondsoort, gras, receptuur, bereidingswijze en de rijping.
Fruitbedrijf de Woerdt Fruitbedrijf de Woerdt Sinds 1977 telen Nico en Greet van Olst appels, peren, kersen en pruimen. De boerderij ligt op een terp in het Rivierengebied, ook bekend als 'woerd'. Van de ruim 20 hectare staat tweederde beplant met appelbomen. De Woerdt is een begrip in de weide omgeving. Wat opvalt is het grote aantal appelrassen dat ze hebben, wel vijftien!
Fruitbedrijf van Kesteren Fruitbedrijf van Kesteren Els en Herman van Kesteren telen diverse soorten fruit. Ze hebben 12 hectare fruit, vooral appels, peren en pruimen. Sinds een aantal jaar zijn zij zich gaan specialiseren in het kleinfruit, waaronder rode bessen, frambozen en bramen, maar ook de bijna vergeten kruisbes.
Groentenhof Poelen Groentenhof Poelen Tussen de glooiende heuvels van Groesbeek teelt Chris Poelen courgettes, pompoenen en spitskool. Poelen begon 10 jaar geleden op deze locatie met een akkerbouwbedrijf. Het bedrijf begon met een paar planten, nu staat er 5 hectare pompoenen, 20 hectare courgettes en 5 hectare kool.
Natuurkoeien Natuurkoeien "We hebben een vleesbedrijf waarbij dierenwelzijn en kwaliteit voorop staan", vertelt Jos Bolk vol passie. "We zitten aan de noordrand van de Gelderse Poort, een groot natuurgebied. Onze koeien grazen dus in de natuur. Daarnaast laten we ze ook in overleg met Staatsbosbeheer in natuurgebieden grazen voor het natuurbeheer.
Kwekerij de Beijer Kwekerij de Beijer Arno de Beijer is geboren en getogen tussen de aardbeien. Al van jongs heeft hij een ware passie voor deze teelt en alles wat daarbij komt kijken. Hij heeft een modern bedrijf met ongeveer één hectare aardbeien. Een deel staat in de kas, een deel in tunnels en een klein gedeelte in stellages buiten. Deze laatste hebben een afdakje tegen de regen.
Ooijs Moois Ooijs Moois De frambozen pluktuin Ooijs Moois ligt in het pittoreske landschap van natuurgebied de Ooijpolder. In de zelf-pluktuin van de familie Arnts kunt u frambozen plukken voor eigen gebruik. U kunt genieten van de rust en proeven van heerlijke zelfgeplukte frambozen. U kunt er heerlijke jam, sappen van maken, maar vers zijn ze zeker aan te raden.
Zuivelboerderij IJsseloord Zuivelboerderij IJsseloord Boerderij “IJsseloord” komt al voor op kaarten uit 1600 en ligt naast Arnhem en tussen Westervoort en Velp. Vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht op de uiterwaarden en de rivier de IJssel. De koeien grazen zomers in de uiterwaarden. In 1974 kwam de familie Lubbers vanuit Velp naar de Schaapdijk. Zo kon de boerderij uitbreiden.
Willems Varkensvlees Willems Varkensvlees Vleeshandel Willems is geen bedrijf dat aan massaproductie doet. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Daarom staat in ons bedrijf alles in het teken van kwaliteit op maat. Dus weten wij altijd wat voor vlees we in de kuip hebben….voor ú! Dit wordt al meer dan drie generaties bevestigd en bewezen.