De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. De Akkerwende
Omschrijving
De Akkerwende staat garant voor gezonde, biologische  groenten en fruit. Er wordt bij het bewerken van de grond geen kunstmest of gif gebruikt. De grond wordt schoongehouden met de hand en, daar waar mogelijk, met kleine landbouwmachines.

Het aanbod aan groenten en fruit is (vanzelfsprekend) afhankelijk van het moment en seizoen. De Akkerwende verbouwd uitsluitend biologische skal gecertificeerde groenten en fruit waaronder: aardappellen, frambozen, pompoen, courgette geel en groen, palmkool, boterbonen, prei, rode en witte kool, snijbiet, winterpeen, uien, sperziebonen, kapucijners, knolselderij, koolrabi, spitskool en bloemkool.

De Akkerwende wil en kan de gezonde biologische producten betaalbaar aanbieden, doordat de lijn van land tot klant kort is en transport en tussenhandel minimaal, geeft dit een gunstige prijs voor u als klant!