De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Rondeel Ewijk
Omschrijving
Sinds 2012 staat de derde Rondeelboerderij van Nederland in Ewijk. Naast de heerlijke eieren is de Rondeelstal een ware attractie en kunt u elke dag van de week langs komen voor een rondleiding in de bijzondere stal. Daarnaast kunt u thuis 24/7 live meekijken in de stal via de webcam. Zo kunt u altijd zien hoe goed de kippen het hebben in Ewijk!

Rondeel 
Rondeel-eieren zijn ware 'merkeieren'. Ze zijn beloond met verschillende keurmerken zoals het 3 sterren 'Beter Leven' kenmerk en het milieu-ei kenmerk en zijn dus een echt topproduct. Tevens wordt het Rondeel-ei gesteund door stichting Wakker Dier. 

De Rondeelstal zelf is uniek in zijn soort. Met een aantal aparte verblijven wordt de natuurlijke leefsituatie van de kippen zo goed mogelijk gesimuleerd. Daarnaast is er in het centrum van de stal een ruimte ingericht als vergaderruimte en kunnen er rondleidingen en presentaties gegeven worden.