De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Groente & Fruit
Betuwe Brassica Betuwe Brassica Twan Houterman heeft een akkerbouw/vollegrondsgroentebedrijf in Bemmel. Zijn vader en oom hadden op deze locatie een gemengd bedrijf met vee, fruit en akkerbouw, typisch voor de Betuwe in die tijd. In 2001 begon Houterman hier met het telen van akkerbouwgewassen.
Fruitbedrijf de Woerdt Fruitbedrijf de Woerdt Sinds 1977 telen Nico en Greet van Olst appels, peren, kersen en pruimen. De boerderij ligt op een terp in het Rivierengebied, ook bekend als 'woerd'. Van de ruim 20 hectare staat tweederde beplant met appelbomen. De Woerdt is een begrip in de weide omgeving. Wat opvalt is het grote aantal appelrassen dat ze hebben, wel vijftien!
Fruitbedrijf van Kesteren Fruitbedrijf van Kesteren Els en Herman van Kesteren telen diverse soorten fruit. Ze hebben 12 hectare fruit, vooral appels, peren en pruimen. Sinds een aantal jaar zijn zij zich gaan specialiseren in het kleinfruit, waaronder rode bessen, frambozen en bramen, maar ook de bijna vergeten kruisbes.
Groentenhof Poelen Groentenhof Poelen Tussen de glooiende heuvels van Groesbeek teelt Chris Poelen courgettes, pompoenen en spitskool. Poelen begon 10 jaar geleden op deze locatie met een akkerbouwbedrijf. Het bedrijf begon met een paar planten, nu staat er 5 hectare pompoenen, 20 hectare courgettes en 5 hectare kool.
Kwekerij de Beijer Kwekerij de Beijer Arno de Beijer is geboren en getogen tussen de aardbeien. Al van jongs heeft hij een ware passie voor deze teelt en alles wat daarbij komt kijken. Hij heeft een modern bedrijf met ongeveer één hectare aardbeien. Een deel staat in de kas, een deel in tunnels en een klein gedeelte in stellages buiten. Deze laatste hebben een afdakje tegen de regen.
Ooijs Moois Ooijs Moois De frambozen pluktuin Ooijs Moois ligt in het pittoreske landschap van natuurgebied de Ooijpolder. In de zelf-pluktuin van de familie Arnts kunt u frambozen plukken voor eigen gebruik. U kunt genieten van de rust en proeven van heerlijke zelfgeplukte frambozen. U kunt er heerlijke jam, sappen van maken, maar vers zijn ze zeker aan te raden.