De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Zuivel
Boer Spierings Boer Spierings Kenmerkend voor Boer Spierings kaas is de geur en smaak. Het is alles behalve een gestandaardiseerd eenheidsproduct. De unieke, volle smaak is te danken aan het voer, de melk, de grondsoort, gras, receptuur, bereidingswijze en de rijping.
Kaasboerderij Vanelly Kaasboerderij Vanelly Het bedrijf heeft als principe goed voor de dieren te zorgen en ook verantwoord met het milieu om te gaan. Dat is ook de reden dat ze recent zonnepanelen op het dak van de schuur hebben laten monteren en het bedrijf daarmee volledig op zonne-energie draait. De producten van kaasboerderij Vanelly zijn vooral voor de particuliere markt bestemd.
Zuivelboerderij IJsseloord Zuivelboerderij IJsseloord Boerderij “IJsseloord” komt al voor op kaarten uit 1600 en ligt naast Arnhem en tussen Westervoort en Velp. Vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht op de uiterwaarden en de rivier de IJssel. De koeien grazen zomers in de uiterwaarden. In 1974 kwam de familie Lubbers vanuit Velp naar de Schaapdijk. Zo kon de boerderij uitbreiden.
Rondeel Ewijk Rondeel Ewijk Willy Derks is in 2011 begonnen met de bouw van zijn Rondeelboerderij. Na vijf maanden bouwen was de derde Rondeelboerderij van Nederland een feit. Samen met zijn vrouw Marja runt hij de boerderij waar hij goed voor zijn kippen zorgt.