De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Vlees
Bauernladen Hebben Bauernladen Hebben De familie Hebben heeft veel aandacht voor dierenwelzijn. De varkens hebben een grote stal om rond te scharrelen, lopen op stro en krijgen graan van de eigen boerderij. Heiner Hebben: "Ze krijgen geen antibiotica of hormonen. Het is eerlijk vlees. Dat ze niet zo hard groeien vertaalt zich in een goede kwaliteit.
De Zeelandsche Hof De Zeelandsche Hof Joep Bless en Ria Kroes combineren de kleinschalige varkenshouderij met een bed en breakfast, een camping, trekkershutten en recreatieve activiteiten. De kwaliteit van hun varkensvlees is onmiskenbaar. Uniek is dat het varkensvoer zo van hun eigen land komt: een combinatie van tarwe, ma´s en gerst. En dat proef je!
Natuurkoeien Natuurkoeien "We hebben een vleesbedrijf waarbij dierenwelzijn en kwaliteit voorop staan", vertelt Jos Bolk vol passie. "We zitten aan de noordrand van de Gelderse Poort, een groot natuurgebied. Onze koeien grazen dus in de natuur. Daarnaast laten we ze ook in overleg met Staatsbosbeheer in natuurgebieden grazen voor het natuurbeheer.
Willems Varkensvlees Willems Varkensvlees Vleeshandel Willems is geen bedrijf dat aan massaproductie doet. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Daarom staat in ons bedrijf alles in het teken van kwaliteit op maat. Dus weten wij altijd wat voor vlees we in de kuip hebbenů.voor ˙! Dit wordt al meer dan drie generaties bevestigd en bewezen.