De boeren van Oregional

Onze boeren zijn gevestigd in de regio Nijmegen, Arnhem en de Liemers. De boeren van Oregional hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. De boeren en telers doen hun uiterste best om iedere dag weer verse en smaakvolle producten te produceren. Kwekerij de Beijer Kwekerij de Beijer Arno de Beijer is geboren en getogen tussen de aardbeien. Al van jongs heeft hij een ware passie voor deze teelt en alles wat daarbij komt kijken. Hij heeft een modern bedrijf met ongeveer één hectare aardbeien. Een deel staat in de kas, een deel in tunnels en een klein gedeelte in stellages buiten. Deze laatste hebben een afdakje tegen de regen.
Ooijs Moois Ooijs Moois De frambozen pluktuin Ooijs Moois ligt in het pittoreske landschap van natuurgebied de Ooijpolder. In de zelf-pluktuin van de familie Arnts kunt u frambozen plukken voor eigen gebruik. U kunt genieten van de rust en proeven van heerlijke zelfgeplukte frambozen. U kunt er heerlijke jam, sappen van maken, maar vers zijn ze zeker aan te raden.
Zuivelboerderij IJsseloord Zuivelboerderij IJsseloord Boerderij “IJsseloord” komt al voor op kaarten uit 1600 en ligt naast Arnhem en tussen Westervoort en Velp. Vanaf de dijk heb je een prachtig uitzicht op de uiterwaarden en de rivier de IJssel. De koeien grazen zomers in de uiterwaarden. In 1974 kwam de familie Lubbers vanuit Velp naar de Schaapdijk. Zo kon de boerderij uitbreiden.
Rondeel Ewijk Rondeel Ewijk Willy Derks is in 2011 begonnen met de bouw van zijn Rondeelboerderij. Na vijf maanden bouwen was de derde Rondeelboerderij van Nederland een feit. Samen met zijn vrouw Marja runt hij de boerderij waar hij goed voor zijn kippen zorgt.
De Akkerwende De Akkerwende De Akkerwende is een startende biologische tuinderij in het dorp Zeeland (Noord-Brabant). De tuinderij beslaat een perceel van 4 hectare skal gecertificeerde (akkerbouw)grond, die voorheen gebruikt werd voor het telen van biologisch veevoer. Hele schone grond dus!
Ingenbleek Asperges Ingenbleek Asperges Bij de familie Ingenbleek worden er op de boerderij verschillende soorten asperges geteeld, gestoken en gesorteerd op een arbeidsvriendelijke wijze. De heerlijke asperges worden in het seizoen ook direct verkocht in de landwinkel aan huis. 'Asperges koop je daar waar het groeit'!
Willems Varkensvlees Willems Varkensvlees Vleeshandel Willems is geen bedrijf dat aan massaproductie doet. Wij verkiezen kwaliteit boven kwantiteit. Daarom staat in ons bedrijf alles in het teken van kwaliteit op maat. Dus weten wij altijd wat voor vlees we in de kuip hebben….voor ú! Dit wordt al meer dan drie generaties bevestigd en bewezen.