Het Team - Oregional Streekproducten Het team van Oregional zorgt er dagelijks voor dat u kunt genieten van de heerlijkste producten uit de streek. 


Paul Roelofsen / Directeur
Paul is geboren en getogen op een veehouderijbedrijf. Hij is gepassioneerd voor verse producten en zet die graag af in de regio. Paul wil zich inzetten voor korte lijnen in de voedselketen. Het motto van Paul is: van land tot klant, dat proef je! Oregional sluit naadloos aan op zijn passies. Paul managet het team en is tevens verantwoordelijk voor de in-en verkoop. Naast zijn werkzaamheden voor Oregional is Paul ook actief als Betuwse kersenteler. 

Ook interesse in streekproducten?
Bel Paul: 0481 -46 13 29

Monique Ehren / office manager
Monique is werkzaam bij Oregional streekproducten sinds April 2017. Ze is de verbindende factor tussen de klant, chauffeurs en directie. In de hectiek van het werk behoudt ze het overzicht van de bestellingen en lopende orders. Elke dag is ze opgewekt aan het werk! “Het ontzorgen van de klanten motiveert mij” aldus Monique: “mooie producten verkopen en met het team ervoor zorg dragen; dat is Oregional.”
Martijn Heimel / Marketing
Martijn is sinds maart 2018 werkzaam bij Oregional. Hij vindt het interessant om Oregional op verschillende manieren onder de aandacht te brengen. Wat het werken bij Oregional voor Martijn interessant maakt, is het promoten van Oregional en daarnaast het meedenken met de klanten om zo samen tot nieuwe ideeën te komen. 
Petra Thijssen / Administratie / personeelszaken
Petra is sinds april 2015 werkzaam bij Oregional streekproducten. Geboren en getogen in het werkgebied voelt ze zich aangetrokken tot de visie van Oregional. Binnen Oregional verzorgt Petra de financiële administratie. Het is Petra een waar genoegen om te werk in zo’n leuk team en in zo’n prachtige omgeving.

Vragen op het gebied van de financiële administratie? Petra is te bereiken op: 0481 - 461329

Peter Maassen / Logistiek en voorraadbeheer
Peter is sinds juli 2012 werkzaam bij Oregional. Hij verzorgt de planning voor de chauffeurs en levert zelf ook de producten bij de klanten af. Wat Peter leuk vindt aan het werken bij Oregional, is dat iedere dag ons weer voor nieuwe uitdagingen stelt. Hij vindt service, kwaliteit, levertijd en het inpassen van nieuwe klanten interessant. Kortom alles wat er speelt bij een snel groeiend bedrijf.
Kasper Giesbers / Logistiek en voorraadbeheer
Kasper is sinds januari 2015 betrokken bij Oregional. Kasper zorgt er dagelijks voor dat de producten op tijd bij de klant komen. Wat het werken bij Oregional voor Kasper leuk maakt, is dat hij het leuk vindt om in een klein team te werken, veel klantcontact heeft en veel op de weg zit. "Geen dag is hetzelfde en dat maakt het zo leuk", alsdus Kasper.
Freek van Dijk / Logistiek en voorraadbeheer
Freek is sinds januari 2017 werkzaam bij Oregional als chauffeur. Het werk bevalt hem erg goed, vooral vanwege het hechte team en het leuke contact met leveranciers en klanten. Duurzaamheid, eerlijke handel en streekgebondenheid vindt hij erg belangrijk en dat is waar Oregional dan ook voor staat.
Frans Kunst / Logistiek en voorraadbeheer
Frans werkt sinds januari 2017 bij Oregional. Frans is bezorger voor Oregional en vindt het mooi om dagelijks de producten rond te brengen zodat daar lekkere maaltijden mee kunnen worden klaargemaakt. Echt en eerlijk eten! Daarnaast vindt Frans het directe contact met de klanten leuk.