Oregional

Broodjes Gelderse vallei

Broodje Herefords gehaktbal

Ingrediënten: Bierbolletje brood, mediteraanse lupinespread, 0.33 gehaktbal, 1 el uiencompote


Bereiding: Snij het bierbolletje open en breng op de onderkant de lupinespread aan. Snij de gehaktbal door de midden en in reepjes en bedek de spread hiermee. Leg tot slot een lepel van de uiencompote bovenop het vlees en doe de bovenkant van het broodje er overheen.
 
Oregional

Broodje oude kaas

Ingrediënten: Bierbolletje brood, dunne laag oermosterd, 2 plakken bio kaas, 0.5 hardgekookt ei, handje walnoten/pompoenpittenmix

Bereiding: Snij het bierbolletje open en breng op de onderkant de mosterd aan. Leg de kaas hier op. Snij het ei in plakjes en leg deze bovenop de kaas. Strooi tot slot de noten- pittenmix er op en doe de bovenkant van het broodje er overheen.

 
Oregional

Broodje lupinespread

Ingrediënten: 1/4 Veluwse twist brood, dikke laag kerrie lupine spread, 1.5 el Atjar up, 1 el walnoot/pompoenpit mix, handje green peez scheuten

Bereiding: Snij het Twist brood in stukken en open. Breng op de onderkant de lupinespread royaal aan. Leg hierop de Atjar. Strooi tot slot de noten- pittenmix en de cress er op en doe de bovenkant van het broodje er overheen.

 
Oregional

Broodje Nimma

Broodje Nimma

Ingrediënten 6 broodjes: 1 st. NIMMA Brood, 75 g. Oermosterd, 60 g. Noten-Pittenmix, 60 g. groente croutons, 30 g. waterkers, 18 gram radijs kiemen rood, 60 gram sexy sauerkraut, 60 gram curried kraut



Bereiding: Snij het NIMMA-brood in de lengte door en leg de kap met de snijkant naar boven. 
 esmeer met behulp van een lepel de snijkant van de bodem van het NIMMA-brood met de Oermosterd. Verdeel de luchtige sla-mix over de met Oermosterd besmeerde broodbodem. Plaats op de sla-mix het mengsel van de uitgelekte gefermenteerde groenten. Strooi het mengsel van de gehakte noten en pompoenpitten gelijkmatig over het geheel. Herhaal de vorige stap maar dan met de Groente Croutons. Verdeel de broden met behulp van een scherp zaagmes in 6 NIMMA-Broodjes. 
 
Oregional

Broodje Utrecht

Broodje brie

Ingrediënten: bruin broodje Utrecht, Chutney, bloemenweide brie, elstar appel, gepelde walnoten, fresh&crispy mix

Bereiding: Bak de broodjes af in een voorverwarmde oven op 200 graden met 30% stoom. Laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Beleg met plakjes brie, een lepeltje chutney, appel partjes, enkele walnoten en garneer af met de fresh&crispy mix.
Oregional

Broodje buitengewone grillworst

Ingrediënten: bruin broodje Utrecht, grillworst, chutney, fresh&crispy mix.

Bereiding: Bak de broodjes af in een voorverwarmde overn op 200 graden met 30% stoom. Laat ze afkoelen en snijd ze in de lengte doormidden. Beleg met de gefermenteerde groenten, plakjes grillworst en een lepeltje chutney. Garneer het broodje af met de fresh&crispy mix.
 
Oregional
www.oregional.nl gebruikt cookies om de website te verbeteren en te analyseren, voor social media en om ervoor te zorgen dat je relevante advertenties te zien krijgt. Als je meer wilt weten over deze cookies, klik dan hier voor ons cookie beleid. Bij akkoord geef je www.oregional.nl toestemming voor het gebruik van cookies op onze website.
 Cookies NIET accepteren